Vietnamees leren!

interesting-facts-about-vietnam-flagIk heb een wild plan opgevat: ik ga Vietnamees leren. Het idee kwam op kort na de Polyglot Conference in Thessaloniki, maar die conferentie is op zichzelf niet de reden. Hoe het wel zit, lees je op mijn Engelstalige blog, Language Writer. Daar zal ik, zo is het  plan, op gezette tijden verslag te doen van alles wat ik onderweg tegenkom (Of misschien wel op ongezette tijden – wat betekent ‘gezet’ hier eigenlijk?) Vietnamees is zo anders dan alle talen die ik tot nu toe heb proberen te leren, dat móét wel verrassingen opleveren.

Dit bericht werd geplaatst in vreemde talen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Vietnamees leren!

  1. Tof! Ben benieuwd wat je tegenkomt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s