De beste talen om jong te leren

Een vader in de Amerikaanse staat Hawaii mailde me onlangs met de vraag welke talen hij het beste aan zijn twee jonge kinderen kan aanbieden. Ze zitten al op – een soort van – Chinese les, maar hij wilde ze de kans geven er meer te leren, op een leeftijd dat een kind dat nog spelenderwijs kan.

Los van het feit dat het iets grappigs en ook iets vleiends heeft dat iemand me om advies vraagt van de andere kant van de wereld (het tijdsverschil tussen Nederland en Hawaii is precies 12 uur), vond ik het ook gewoon een leuke vraag. De hele correspondentie, drie korte berichtjes in totaal, staat op mijn Engelstalige blog onder de titel Dad’s polyglots – a recipe.

Dit bericht werd geplaatst in vreemde talen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s