Vrijmivi 20w19: The Dutchionary (1)

In mijn tiende vrijmivi vertel ik één verhaal uit The Dutchionary, mijn nieuwste boek-in-wording: dat over Trijntje Ehlhart uit Holwerd, Dingeman de Wit uit Colijnsplaat en hun Zeelandse gezin. Zeelands inderdaad, en niet Zeeuws.

Dit bericht werd geplaatst in boeken e.d., Nederlandse taal, vlog, vreemde talen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Vrijmivi 20w19: The Dutchionary (1)

 1. Pier Ehlhardt zegt:

  Beste Gaston,

  Bij toeval stuitte ik op je vrimivi verhaal ivm je toen nog te publiceren boek Dutchionary.

  Ik heb het boek meteen aangeschaft, niet alleen omdat ik een taalliefhebber ben maar ook omdat Trijntje Ehlhart de zus was van mijn overgroot-vader Johannes Ehlhardt, de enige uit het gezin van 8 of 9 die in Friesland is gebleven.

  Mijn vader heeft in de jaren 60 ook nog jaar bij aunt Tillie in Zeeland gewoond en gewerkt bij de Big Dutchman.

  Wat een leuk toeval zeg!

  Hartelijke groet uit Haarlem

  Geliked door 1 persoon

  • Gaston zegt:

   Wat een verrassend bericht! Ik heb er indertijd helemaal niet aan gedacht om eens te kijken of er nog nazaten waren. En ook leuk dat er kennelijk nog contact is, of althans in de jaren zestig was, tussen de beide takken van de familie.
   Alvast veel plezier gewenst met mijn boek(en)!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s