Vraaggesprek, en nog een gesprekje

taalstaatIn het Radio 1-programma De Taalstaat van afgelopen zaterdag werd ik geïnterviewd door Frits Spits, die niet alleen goed voorbereid was – dat is hij altijd – maar bovendien prettig enthousiast over mijn nieuwste boek, Babel. Het werd een aangenaam gesprek van ruim 7 minuten. Het is hier terug te horen.

Vooraf raakte ik in de ‘wachtkamer’ aan de praat met Huub van der Lubbe, onder meer bekend (ook bij mij) als zanger en tekstdichter van De Dijk. Op mijn vraag wat de aanleiding was om hem vandaag uit te nodigen, begon hij met: ‘Nou, ik schrijf liedjes…’ Hij ging er niet zomaar van uit dat ik dat wist. Dat nam me erg voor hem in.

Dit bericht werd geplaatst in boeken e.d. en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s