Koop dit boek niet!

 

Dit bericht werd geplaatst in boeken e.d., vlog en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Koop dit boek niet!

  1. Jouke zegt:

    En daar kom je nu mee, nu ik “Beebel” al gekocht EN gelezen heb ;-). Ik had je inderdaad al laten weten dat ik al die grammatikaal-technische termen in het Engels niet zo makkelijk vond, maar ik heb er toch plezier aan beleefd. Ik was er al mentaal op voorbereid dat ook “Baabel” t.z.t aangeschaft zou moeten gaan worden. Ik vind het leuk de Nederlandse en de Engelse versie naast elkaar te kunnen leggen, dat heb ik met Lingo en Lingua ook gedaan.

    hartelijke groet
    Jouke

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s