Vier maanden Vietnamees

vietnamZoals ik in november al aankondigde, ben ik bezig Vietnamees te leren. Ik schrijf daar zo af en toe Engelstalige blogjes over, tot nu toe vier stuks. Je vindt ze allemaal via deze link; het beste is om van onderaf te beginnen met lezen. Ook in deze Nederlandstalige blogpost uit december komen mijn Vietnamese avonturen aan de orde.

Dit bericht werd geplaatst in taal algemeen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Vier maanden Vietnamees

 1. jan4711 zegt:

  Hi Gaston,
  Ik las al met een jaloers gevoel je ervaringen met het leren van Vietnamees. En na het lezen van het hoofdstuk in Babel is dat er niet minder op geworden. Wat een andere denkwereld zit daarachter!
  Esperantisten beweren dat je andere talen gemakkelijker leert als je eerst Esperanto hebt geleerd. Ik spreek een aardig mondje Esperanto, maar ik betwijfel ten zeerste of me dit gaat helpen bij het Vietnamees. Ik heb dan ook niet de pretentie dat ik het ga verstaan of spreken. Maar het is te interessant om het te laten liggen. Je hebt bij mij de juiste snaar geraakt. Ik wil er meer van weten 🙂

  Jan van Veldhuizen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s