Vijf dagen Edinburgh

EdbookfestIk ben net terug van een vijfdaags bezoek aan het Edinburgh Book Festival. Dat verdient een verslag, natuurlijk – maar in de tussentijd heeft zich allemaal werk opgestapeld, dat schreeuwt om mijn aandacht. Ik ben dan ook blij te zien dat het Ann Morgan (bekend van Reading the world en de aardigste podiumgenoot die ik me had kunnen wensen) wel al gelukt is om terug te blikken, onder meer op een aantal zaken die we samen hebben gedaan. Hieronder daarom, voor één keer in het Engels, haar ervaringen, die gedeeltelijk ook op mij van toepassing zijn.

Lees verder My time in Edinburgh.

Dit bericht werd geplaatst in taal algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s