Hongaren – van Mars?

Radio1

Gisteravond heb ik op het Vlaamse Radio 1-programma Nieuwe Feiten een paar minuten verteld over de herkomst van het Hongaars. Stomtoevallig ben ik net een hoofdstuk voor mijn nieuwe boek aan het schrijven over dat onderwerp, dus ik kon zonder veel voorbereiding een verhaal afsteken. Klik om het te beluisteren op het plaatje hierboven. (Ik weet overigens niet hoe lang dit blijft staan. Op zeker moment zal de link wel afsterven, denk ik.)Dit bericht werd geplaatst in vreemde talen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s