Dit blog in 2013

De mensen – of nou ja, de computers – van WordPress hebben een soort jaarverslagje van dit blog opgesteld, in het Engels. Hieronder kun je zien hoeveel bezoekers er waren, wat ze lazen, wie er het vaakst reageerden; dat soort dingen. Dat ik het Sydney Opera House virtueel vijf keer uitverkocht heb, is natuurlijk wel mooi, maar goed, deze voorstelling is ook wel heel schappelijk geprijsd…

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 15,000 times in 2013. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 6 sold-out performances for that many people to see it.

Klik hier om het hele verslagje te zien.

Dit bericht werd geplaatst in zonder categorie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s